Носителката на купата Лейди България Карина Атанасова заби милионер и както

...
Носителката на купата Лейди България Карина Атанасова заби милионер и както
Коментари Харесай

Лейди България заби милионер

Носителката на купата " Лейди България "  Карина Атанасова заби милионер и както нормално историята повелява в такива случаи - получи от него доста скъпи дарове, някои за милиони.

Половинката на хубавицата е швейцарец и особено поради нея е решил да се реалокира да живее в Пловдив. Само година, откакто Атанасова стана Лейди България, тя към този момент се изживява съвсем като в приказката за Пепеляшка.

Моделката среща милионера по време на снимки във Франция, пък той се влюбва в нея от пръв взор. И както самата тя споделя, бързо се превръща в най-големия й почитател.

 undefined

Гаджето на миската е по-възрастен от нея и има сериозен бизнес в Швейцария, който има намерение да трансферира и у нас. Любовта им се случва бързо, а той непрекъснато гледа да я залива с най-различни скъпи дарове, написа " Телеграф ".

 

 undefined

Наскоро Карина бе засечена да обикаля улиците на Пловдив с първокласна лимузина, която евентуално е получила точно от новия си обичан. Пред изданието тя признава, че колата й е подарък от него и е лимитирана серия. Сумата на возилото е съвсем половин милион лв. и със сходен модел в България се придвижва поп фолк звездата Азис.

Освен това Карина и тайнственият паралия към този момент са и сгодени. Предложението се случило точно на " Свети Валентин ", когато тя получила като подарък годежен пръстен с диамант.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР